Våra leveranstider

Snabbaste
- dagar
Genomsnitt
- dagar
Längsta
- dagar
Leveransförseningar: Feb 2020På grund av säsongsmässiga förseningar med orderuppfyllelse i våra distributionscenter i Singapore och Hong Kong kan vissa beställningar försenas ytterligare 2-3 veckor, vilket ökar den totala leveranstiden till 5-6 veckor. Vi förstår hur detta kan påverka dina planer och vi ber om ursäkt för förseningarna på grund av dessa oförutsedda omständigheter. Vi utvecklar för närvarande ytterligare rutter för att utföra beställningarna snabbare. Dessutom har vi sänkt våra priser med 5% i butiken, för att kompensera för förlängd leveranstid.
Men om du vill att din beställning ska levereras inom 1-3 veckor, för närvarande rekommenderar vi att avstå från att göra en beställning tills den 28 februari 2020.
Dessa uppskattningar är baserade på våra senaste 250 beställningar som skickades till adresser över hela Sverige. Din faktiska leveranstid kan variera.
Frakten hos oss är alltid gratis, oavsett värdet av din beställning.

Spåra din order

För att spåra din order, anger du ditt order-ID och klickar på ”Spåra”. Uppgiften finns i ditt kvitto och i orderbekräftelsen du bör ha fått via e-post.

Letar du efter mer information?
Logga in på ditt konto för att se den senaste statusen för dina beställningar.

Vad är BlaBoks? Vad står vi för?
Lär dig mer om våra värderingar

Vilka står bakom BlaBoks?
Lär dig mer om teamet